MODET TIL FORANDRING

KPMG Årsrapport 2019
Se video

KPMG ÅRSRAPPORT 2019

Modet til forandring

Verden står overfor nye udfordringer og muligheder på grund af klimaændringer, geopolitiske forskydninger og teknologier, som skaber radikale forandringer i måden vi lever vores liv på. I KPMG tror vi på, at mennesker med modet til at udfordre konventioner og evnen til at tænke nyt, er afgørende for at kunne levere de rigtige svar og løsninger til både kunder og fremtidige generationer.

2019 var et succesfuldt år for KPMG i Danmark med en samlet omsætningsvækst på 19 % på tværs af revision, rådgivning og skat. Den samlede omsætning steg fra DKK 697 mio. i 2017/18 til DKK 829 mio. i 2018/19. Vi er stolte og taknemmelige for den tillid, som vores kunder viser os, og at vores services falder i så god jord hos vores kunder og bidrager til at gøre en positiv forskel for dem.

Stærk vækst for KPMG

%

Vækst

%

Revision

%

Rådgivning

%

Skat

Fakta om KPMG i Danmark

Medarbejdere og partnere

mio. DKK i samlet omsætning

%

Vækst i omsætning

Nye medarbejdere og partnere

Modet til at lede

Vi er stolte over at kunne kalde os en virksomhed med mod til forandring. En virksomhed, som har modet til at lede, tage springet ud i det ukendte og hele tiden flytte grænser for, hvad der er muligt inden for vores forretningsområder.

Hos KPMG mener vi, at de digitale teknologier giver nye muligheder for mennesker, og vi flytter hele tiden grænserne for, hvad der er muligt i forhold til at levere tjenester af høj kvalitet, der er baseret på en dyb forståelse af mennesker, teknologi og data.

Modet til
at være dig

læs hendes historie

Modet til
at forandre

læs hans historie

Modet til
at slå igennem

læs hans historie

Modet til
at udfordre

læs hendes historie

Modet til at udtrykke sig selv

Vi elsker passion og folk med talent, og derfor er vi stolte over at sponsorere nogle de unge breakdance-talenter, som kæmper om titlen til FloorWars – verdens største breakdance-konkurrence.

Vi oplever Esport-verdenen sammen med vores kunder

Vi underholder og udfordrer både kolleger og kunder i CS:GO – et af verdens mest populære computerspil. I 2019 overværede vi også verdenseliten til BLAST Pro Series i Royal Arena.

Musik skaber bånd og nye relationer

Musik skaber bånd og nye relationer, og det opleves ikke noget bedre sted i Danmark end på musikfestivaler som Roskilde Festival og Smukfest i Skanderborg, som KPMG sponsorerer.

Har du modet til at lede?

Bliv en del af KPMG, hvis du har modet til at lede. KPMG er det rette sted for dig, hvis du simpelthen er nødt til at føre dine geniale idéer ud i livet – sammen med andre pionerer, der deler din passion.

Lær mere om, hvem vi er, vores arbejde, vores værdier og dine fremtidige karrieremuligheder her.

Besøg vores kontorer i Aalborg, Aarhus, Kolding and København

Årsrapport 2019

Årsrapporten blev fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30. januar 2020

Terms and conditions

Contact us

CVR no. 25 57 81 98

KPMG P/S
Dampfærgevej 28
2100 København Ø
+45 7070 7760